Talentwijs

loopbaanadvies en coaching

 
  

Miranda van der Endt

 


Vijfdaagse Training TalentWijs:


Kus jezelf vrij


Zie voor de data en meer informatie de website op www.kusjezelfvrij.nlContact


Voor nadere informatie kun je contact opnemen met


Miranda van der Endt

Lepelaarstraat 13

1911 WT  Uitgeest

Mail: Info@talentwijs.com

tel: 0625148849

TalentWijs Nieuwsbrief


Maart 2018


.. en het werd zomer!


Een loopbaan is altijd grillig. Als je aan iets nieuws begint, begin je meestal enthousiast.  Je leert nieuwe dingen en je groeit in je ontwikkeling. Na verloop van tijd ben je ervaren. Daarna loop je het risico op de automatische piloot te gaan werken. Dat is meestal geen goed nieuws want dan gaat het enhousiasme er grotendeels af en leer je niet meer bij.


Het is dan zaak om weer iets nieuws op te pakken. Dat kan een nieuwe baan zijn of een nieuwe klus. Ik heb die nieuwe klus gevonden in een nieuwe training:

Kus je Zelf Vrij.


In deze training nemen Josee Blanken en ik je mee op reis naar de beste versie van je zelf. We hebben besloten om het magisch aan te pakken. Wij hebben er dan ook al veel plezier aan beleefd in de voorbereidingen. We verwachten een magische groep van maximaal 12 deelnemers.


Hoe doen we dat? We werken met de MBTI, een psychologische test waarin al een aantal elementen van je persoonlijkheid zichtbaar worden.

Daarna gaan we nog verder de diepte in en mag je op een bijzondere wijze kennis maken met je talenten met behulp van het Talentenspel. Zodra je de regie kunt voeren over je talenten dagen we je uit je levensmissie te formuleren. Hierna gaan we dieper in op  het realiseren ervan.


Onze missie is dat we niet alleen onze deelnemers helpen zichzelf beter te leren kennen, maar vervolgens ondersteunen we ze op hun pad om naar buiten te treden. In de beste versie van zich Zelf!

Wat is er mooier dan dat?